Πέρλες μαύρης σκόρδου
Βάζο από γυαλί.
Καθαρό βάρος περίπου: 65 γρ.
Διακόσμηση πιάτων
Συνοδευτικό σε σαλάτες, κρέατα, ψάρια, γλυκά, κ.λπ.
Γκουρμέ προϊόν για εστίαση, φρουταρίες, βιολογικά καταστήματα, διαιτολόγους, καταστήματα τροφίμων, catering, μικρά και μεγάλα σούπερ μάρκετ ή άλλα που χρησιμοποιούν κοινό φρέσκο σκόρδο.
Η σάλτσα Πέστο είναι μία από τις πιο διάσημες σάλτσες στον κόσμο και ξεχωρίζει για την απίστευτη γεύση της βασιλικού.
Αυτή η αρωματική σάλτσα, με καταγωγή από τη Γένοβα, είναι ιδανική για να συνοδεύει κάθε είδους συνταγές, εκτός από την τυπική ζυμαρικά. Είναι επίσης κατάλληλη για να αρωματίσει κρέατα και ψάρια.
Οι πατατάκια με γεύση σάλτσας Espinaler είναι ο τέλειος συνδυασμός της εξαιρετικής κλασικής πατάτας Espinaler με τη γεύση της θρυλικής σάλτσας Espinaler (ιδανική για ορεκτικά). Τα πατατάκια με γεύση σάλτσας Espinaler παρασκευάζονται από πατάτες που καλλιεργούνται και επιλέγονται σε υψόμετρο 1000μ, στην περιοχή της Σοριά (Ισπανία); 100% ελαιόλαδο και χαμηλή ποσότητα αλατιού.
Βάρος: 0,125 γρ
Οι καλύτερες αράχνες του θαλάσσιου από τους γαλλικούς εκβολές είναι στο www.pescavante.es
Μοιραζόμαστε συνταγές για το μαγείρεμά τους και τους χρόνους μαγειρέματος.
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Η ρεβίθι καλλιεργείται σε ξηρές και πλούσιες εδάφη, γι' αυτό και η γεύση της είναι τόσο έντονη. Ένα τρόφιμο που συνδυάζεται εξαιρετικά με ζεστές σαλάτες.
Βάρος: 0,340 κιλά
Οι πατάτες sticks παρασκευάζονται μετά από προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης και ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Συσκευάζονται σε σακούλες των 80 γρ. Οι πατάτες sticks Espinaler είναι ο τέλειος σύντροφος για κρέατα, ψάρια και ομελέτες!
Βάρος: 0,080 γρ
Οι πατάτες συλλέγονται και επιλέγονται προσεκτικά στα χωράφια της Σοριά (Ισπανία). Στη συνέχεια, υποβάλλονται σε μια παραδοσιακή διαδικασία αποφλοίωσης και κοπής. Τέλος, τηγανίζονται με ελαιόλαδο και με λίγο αλάτι.